Opis szczegółowy

Kurs sushi II stopnia obejmuje: 1. Zasady japońskiej estetyki w sztuce kulinarnej. Planowanie kompozycji wizualnej i smakowej. Planowanie i organizacja przyjęcia sushi. 2. Szkolenie praktyczne Surowce: rodzaje i przygotowanie, * Mamenori,  papier sojowy, usuyaki tamago , aburage – inari * Ikra – Ikura, Tobbiko, Masago * Sosy – Unagi Kabayaki i Teriyaki * Tempura przygotowanie i zastosowanie * Przygotowanie półproduktów:  Soboro, Ajitsuke kampio, Ajitsuke shitake, Tempura; Ćwiczenia: Gunkan,  Temaki, Inari, Temari,  Date maki, Uramaki / spice tuna, ebi tempura, shake yaki, paradiso. Zapewniamy wszelkie składniki, materiały szkoleniowe, przybory oraz zastawę. Kursy prowadzone są z wykorzystaniem sprzętu audiowizualnego: kamera - rzutnik. Najbliżesze terminy kursów: październik  w sobotę 07 października o godz 11:30 (I st.)  w sobotę 28 października o godz 11:30 (I st.)  w niedzielę 29 października o godz 11:30 (II st.)  listopad w sobotę 18 listopada o godz. 11:30 (I st.)  w sobotę 25 listopada o godz. 11:30 (I st.) Klub Fair Play ul. Taśmowa 1 (wjazd tylko od ul. Cybernetyki). Zapraszamy!

Kup teraz


Do końca pozostało: So, 24 Luty 2018 23:59:59 +0100

Kup teraz

Podobne aktualne promocje ogólnopolskie

Pokaż schowek

Mój schowek

Nie wysyłamy żadnych wiadomości na podany email.

Top najlepszych okazji dzisiaj