Oferta online

249 zł

Wartość: 380 zł

Cena: 249 zł

Oszczędzasz: 34%

HIT! Ekskluzywny SZARY RESIDENCE*** !7 km od Krakowa.Śniadania,kolacje w restauracji! OPINIE-9,5/10 Luksusowe miejsce o fantastycznych opiniach ! 2-5 dni dla dwojga w Szary Residence w Michałowicach tylko 7 km od Krakowa ! Nowo otwarta luksusowa rezydencja z ośrodkiem jeździeckim.

Zniżka zakupów grupowych z całego kraju

Ważne

  • Codziennie znakomite śniadania  ( BUFET) w  restauracji SZARY  dla każdej z osób. Codziennie kolacje w restauracji  SZARY   dla każdej z osób.
  • Zamówienie oferty Kuptravel , podajać hasło rabatowe 'KUPTRAVEL'  lub nazwę portalu KUPTRAVEL.PL i cene pakietu  pod numerem : tel 12 306 51 00
  • Noclegi w nowocześnie i komfortowo wyposażonym pokoju Double lub Deluxe ( wybrane opcje cenowe)posiadający TV LED oraz dostęp do bezpłatnego Internetu bezprzewodowego.
  • Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie czy wykup pobyt rodzicom
  • Masaż w pokoju - ok. 100zł / godzinę.
  • Inne Terminy wyłączone : 8,9,10.02.2018  , 1,2,3,22,23,24.03.2018 , 19,20,21.04.2018  1,2,3,4,5,10,11,12.05.2018  , 7,8,9,21,22,23.06.2018  ,
  • WAÅ»NE: Na miejscu pokaż kupon  - wydrukowany lub na ekranie smartfona
  • Codziennie znakomite śniadania  ( BUFET) w  restauracji SZARY  dla każdej z osób.
  • Pobyt dzieci:  dzieci do 3 lat: pobyt bezpłatny na łóżku rodziców lub łóżeczko niemowlęce ze śniadaniem ale bez obiadokolacji  dzieci powyżej 3 lat  i osoby dorosłe 99 zł/os./doba – dodatkowe łózko i świadczenia
  • Doba hotelowa rozpoczyna się o godz. 14.00 i kończy o 12.00
  • Codziennie kolacje w restauracji  SZARY   dla każdej z osób.
  • dzieci powyżej 3 lat  i osoby dorosłe 99 zł/os./doba – dodatkowe łózko i świadczenia
  • UWAGA - oferta cenowa ważna wyłącznie przy zakupie kuponu  w opcji „Kup Teraz”przez serwis Kuptravel.pl
  • Darmowy parking
  • Dostęp do Wi-Fi,
  • Oferta nie łączy się z innymi promocjami
  • Akceptujemy zwierzęta 30 PLN/noc.
  • Ważność kuponu aż do 30.06.2017 .Terminy wyłączone od 23-27.12.2017 oraz 29.12.2017 -02.01.2018
  • dzieci do 3 lat: pobyt bezpłatny na łóżku rodziców lub łóżeczko niemowlęce ze śniadaniem ale bez obiadokolacji
  • WAÅ»NE po zakupie konieczne potwierdzenie rezerwacji z podaniem kodu kuponu, nazwiskiem, ilością osób, dni, dostawek dla dzieci na adres e-mail: recepcja@szaryresidence.pl

Warunki

  • Codziennie znakomite śniadania  ( BUFET) w  restauracji SZARY  dla każdej z osób. Codziennie kolacje w restauracji  SZARY   dla każdej z osób.
  • Zamówienie oferty Kuptravel , podajać hasło rabatowe 'KUPTRAVEL'  lub nazwę portalu KUPTRAVEL.PL i cene pakietu  pod numerem : tel 12 306 51 00
  • Noclegi w nowocześnie i komfortowo wyposażonym pokoju Double lub Deluxe ( wybrane opcje cenowe)posiadający TV LED oraz dostęp do bezpłatnego Internetu bezprzewodowego.
  • Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie czy wykup pobyt rodzicom
  • Masaż w pokoju - ok. 100zł / godzinę.
  • Inne Terminy wyłączone : 8,9,10.02.2018  , 1,2,3,22,23,24.03.2018 , 19,20,21.04.2018  1,2,3,4,5,10,11,12.05.2018  , 7,8,9,21,22,23.06.2018  ,
  • WAÅ»NE: Na miejscu pokaż kupon  - wydrukowany lub na ekranie smartfona
  • Codziennie znakomite śniadania  ( BUFET) w  restauracji SZARY  dla każdej z osób.
  • Pobyt dzieci:  dzieci do 3 lat: pobyt bezpłatny na łóżku rodziców lub łóżeczko niemowlęce ze śniadaniem ale bez obiadokolacji  dzieci powyżej 3 lat  i osoby dorosłe 99 zł/os./doba – dodatkowe łózko i świadczenia
  • Doba hotelowa rozpoczyna się o godz. 14.00 i kończy o 12.00
  • Codziennie kolacje w restauracji  SZARY   dla każdej z osób.
  • dzieci powyżej 3 lat  i osoby dorosłe 99 zł/os./doba – dodatkowe łózko i świadczenia
  • UWAGA - oferta cenowa ważna wyłącznie przy zakupie kuponu  w opcji „Kup Teraz”przez serwis Kuptravel.pl
  • Darmowy parking
  • Dostęp do Wi-Fi,
  • Oferta nie łączy się z innymi promocjami
  • Akceptujemy zwierzęta 30 PLN/noc.
  • Ważność kuponu aż do 30.06.2017 .Terminy wyłączone od 23-27.12.2017 oraz 29.12.2017 -02.01.2018
  • dzieci do 3 lat: pobyt bezpłatny na łóżku rodziców lub łóżeczko niemowlęce ze śniadaniem ale bez obiadokolacji
  • WAÅ»NE po zakupie konieczne potwierdzenie rezerwacji z podaniem kodu kuponu, nazwiskiem, ilością osób, dni, dostawek dla dzieci na adres e-mail: recepcja@szaryresidence.pl

Opis szczegółowy

OPINIE :

  • Przepiękny nowoczesny hotel. Zjawiskowe krajobarazy oraz przepyszna kuchnia. Dziękuję, POLECAM .”

    ARTUR W.  11/2015

  • “Bardzo miła obsługa. Dobre jedzenie i tak ogólnie było super.”

    ZDZISŁAW D.  10/2015

  • “Polecam gorąco! Jest pięknie, smacznie i jak w domu :-)”

    Hotel nowy, czysty, gustownie urządzony i starannie wykonany. Śniadania urozmaicone (z dużym wyborem potraw)wliczone do ceny łóżka. Malownicze położenie. Blisko do Krakowa. Oddalony od trasy S7 przez co zapewnia ciszę. Dodatkową atrakcję pobytu w tym hotelu stanowią stajnie z końmi i hala, w której mogą być rozgrywane zawody w WKKW.
    Jacek, 

    Bardzo miła obsługa w recepcji, śniadania na poziomie 4 gwiazdkowych hoteli w Krakowie, duże i bardzo wygodne łóżko, bardzo czysto w pokoju, wyposażenie pokoju dobrej jakości. Skosy w pokoju absolutnie nie przeszkadzają.
    Piotr, 

    Byliśmy niestety tylko jedną noc, ale hotel bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Doskonała i sympatyczna obsługa całego obiektu, fantystyczne jedzenie, spokój i cisza, zdala od zgiełku ulic. Ale przede wszystkim ogromny plus za bardzo wygodne łóżka. Idealne miejsce na naładowanie baterii. ;) Wrócimy tu jeszcze... :)
    Dawid, 

    Hotel nie dawno został otwarty. Wszystko lśni i pachnie nowością. Świetną ma lokalizację. Znajduje się jakieś 500 metrów od głównej szosy, z pięknym widokiem na pobliskie pagórki i pola. Jest świetną bazą wypadową aby zwiedzać jurę krakowsko częstochowską oraz Ojcowski Park Narodowy. My wprawdzie na koniach nie jeździmy, ale zaraz obok znajdują się piękne stajnie i z tego co wiem, to hotel popularny jest wśród miłośników koni. W hotelu jest bardzo smaczna restauracja. Pokoje są miło urządzone z ładnym widokiem.
    Joachim, 

    Miejsce na pewno godne polecenia. Bardzo dobre jedzenie i wystrój. Pokoje na wysokim poziomie. Co do atrakcji do okolica cicha, można pojeździć na koniu. Niedaleko od krakowa, także można też sie spokojnie wybrać na wycieczkę. Na pewno jeszcze tam wrócimy 
    297dawid, 

    Hotel o wysokim standardzie, nowy i czysty, pyszne śniadania, wygodne pokoje, odległość od Krakowa niewielka - nie przeszkadzała nam zupełnie, ponieważ podróżowaliśmy samochodem, mogliśmy bez problemu wybrać się na wycieczkę do centrum. Okolica spokojna i zielona, miłe dla oka widoki;-) 
    OlaNowakowska, TripAdvisor.com

Kup teraz


Lokalizacja na mapie

Do końca pozostało: Śr, 27 Czerw 2018 02:00:00 +0200

Kup teraz

Podobne aktualne promocje ogólnopolskie

Pokaż schowek

Mój schowek

Nie wysyłamy żadnych wiadomości na podany email.

Top najlepszych okazji dzisiaj